Bereikbaarheid ivm Corona-virus

Update DiVerz! in verband met het Corona-virus.

Gezien alle ontwikkelingen rondom de verspreiding van het Corona-virus hebben wij besloten om extra maatregelen te treffen binnen ons bedrijf.

Maatregelen
Ons bedrijf blijft telefonisch en per e-mail bereikbaar, maar we ontvangen vanaf 16 maart 2020 geen extern bezoek meer op onze locaties. Hiermee proberen ook wij de piek van de besmettingen te verkleinen. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM en die van de overheid.

Bereikbaarheid
Wij nemen de gezondheid van ons personeel en van onze relaties heel serieus. Wij werken daarom in shifts, zodat er een minimale kantoorbezetting is en de overige medewerkers vanuit huis werken.
Uw vertrouwde contactpersonen blijven telefonisch en/of per e-mail bereikbaar. Wij doen er alles aan om het niveau van onze dienstverlening op het vertrouwde peil te houden.

Het kan voorkomen dat wij u niet direct te woord kunnen staan of dat u lichte hinder ondervindt vanwege deze noodzakelijke wijzigingen in onze fysieke bezetting.. Wij vragen voor uw begrip.
Mocht de situatie in de komende periode wijzigen, waardoor er andere maatregelen genomen moeten worden, dan informeren wij u hier zo snel mogelijk over.

Vragen of opmerkingen?
Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 088-234 0900 of mail ons via [email protected]