Werken bij DiVerz!

Specialist inkomen
Minimaal 32 uur | Volendam

Als Specialist Inkomen ben je de centrale vraagbaak en aanspreekpunt voor alle volmacht gerelateerde zaken op inkomensgebied. Jij houdt je bezig met het opstellen en uitvoeren van het volmachtbeleid op inkomensgebied. Je bent verantwoordelijk voor het acceptatiebeleid en het beleid rondom schadelastbeheersing. Verder weet jij moeiteloos doelstellingen te behalen met betrekking tot omzet en rendement binnen de inkomensportefeuille. Daarnaast ben jij een spin in het web binnen het domein inkomensverzekeringen om zorgvuldige afwegingen te maken tussen de belangen van DiVerz!, de samenwerkende adviseur, onze klant en de volmachtgever.
Klik hier voor de volledige omschrijving.


Schadebehandelaar
Minimaal 32 uur | Volendam

Als Volmacht schadebehandelaar weet jij als geen ander hoe je schades kunt afhandelen conform de voorwaarden en procedures zonder het klantbelang uit het oog te verliezen. Verder ben je (mede)verantwoordelijk voor het beheer, monitoring, uitvoering en rapportages van schadegerelateerde zaken uit het werkprogramma risicobeheersing (WRV). Daarnaast houdt je jezelf bezig met het uitvoeren en begeleiden van audits op schadedossiers, zowel intern als door leveranciers, om kwaliteit beïnvloedende factoren te monitoren en hoog te houden en bied je ondersteuning aan de volmachtbeheerder bij toetsing en vastlegging van werkprocessen en beleid vanuit wet- en regelgeving en/of overeenkomsten.
Klik hier voor de volledige omschrijving


Volmachtbeheerder (junior of senior)
Minimaal 32 uur | Volendam

Als Volmachtbeheerder zorg je ervoor dat de kwaliteit van onze volmachtportefeuille wordt gewaarborgd. Je bent het aanspreekpunt voor onze volmachtgevers en een belangrijke schakel tussen de volmachtgevers en je collega’s. Je bent geïnteresseerd in verzekeringstechniek en je weet wet- en regelgeving goed aan te laten sluiten bij de praktijk. Je werkt nauw samen met je ervaren collega volmachtbeheerder en hebt veelvuldig contact met collega’s en verzekeraars. Je draagt je steentje bij om ons kwaliteitsniveau hoog te houden terwijl we groeien.
Klik hier voor de volledige omschrijving