Werken bij DiVerz!

Administratief medewerker

Als administratief medewerker ben je een belangrijkste schakel tussen de maatschappij en onze acceptanten. Je bent verantwoordelijk voor een correcte en vlotte afhandeling van diverse voorkomende werkzaamheden in de polis administratie en draagt bij aan het efficiënt en gestructureerd verwerken daarvan.
Klik hier voor de volledige omschrijving.


Volmacht Acceptant Inkomen

Als volmacht acceptant inkomen ben je een belangrijkste schakel tussen de maatschappij en onze samenwerkende adviseurs. Je bent de “adviseur van de adviseur”. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor onze inkomensportefeuille, met als doel het realiseren van een gezonde portefeuille en het adviseren en ondersteunen van adviseurs van de bij DiVerz! aangesloten kantoren. Je weet wat er speelt in de markt en neemt initiatieven om onze dienstverlening en producten hierbij aan te laten sluiten.
Klik hier voor de volledige omschrijving


Volmacht Acceptant Particulier

Als volmacht acceptant particulier ben je verantwoordelijk voor het accepteren, wijzigen, royeren en opmaken van polissen van klanten en het op peil houden van relatie- en polisgegevens.
Klik hier voor de volledige omschrijving


Volmacht Acceptant Zakelijk

Als volmacht acceptant zakelijk ben je de belangrijkste schakel tussen de maatschappij en onze samenwerkende adviseurs . Je bent als het ware de adviseur van de adviseur en bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verzekeringstechnische resultaat van de zakelijke portefeuille van DiVerz!. Je weet wat er speelt in de markt en neemt initiatieven om onze dienstverlening en producten hierbij aan te laten sluiten.
Klik hier voor de volledige omschrijving